Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Demi már jobban bírja Mileyt, mint Selenát?

Már régebben is elmélkedtünk azon, hogy vajon most hányadán is áll egymással Selena Gomez és Demi Lovato, és nagyon úgy tűnik, hogy a pletykák, miszerint már egymás ellenségei lettek, nem állnak távol az igazságtól. Demi a híres "Ask Taylor" megjegyzése után most ismét valami furcsát nyilatkozott...

Demi Lovatot egy amerikai tinimagazin faggatta mindenféléről, és persze megkérdezték a sztártól, hogy akkor most mi is van egykori legjobb barátnőjével, Selena Gomezzel - a sztár válasza pedig meglehetősen érdekesre sikerült...

"Mindketten elfoglaltak vagyunk, és én a legjobbakat kívánom neki. Az igazi barátok nem engedik meg, hogy a barátaik vagy a családjuk gonoszak legyenek hozzád. Ha valakiben nem bízhatsz meg, akkor annak a barátja sem lehetsz.

WTF?! Most ez mit jelent? Olyan ez, mintha egyszerre nyíltan és burkoltan akarná szidni az angyali Selit... Tényleg nem értjük a dolgot, főleg azért nem, mert Demi a Disney másik üdvöskéjéről, Miley Cyrusról csakis pozitívan nyilatkozott...

"Miley régebb óta van a reflektorfényben mint én, szóval hozzá szoktam fordulni. Ha sírok és ideges vagyok, írhatok neki egy smst, és ő válaszol azzal, hogy "Oké, mondom mit csinálj...

" Ő a legédesebb a világon.

Azért van különbség a két nyilatkozat között, igaz? Valaki mondja már meg nekünk, mi történt Demi és Selena között!
 

Selena Gomez le akarja vágni Justin Bieber haját

Az ifjú énekesnő, Selena Gomez az egyik legnagyobb rajongója a szintén nagyon fiatal tinisztár, Justin Biebernek – ám ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy mindent szeret benne.

Bieber haja ugyanis nem tetszik Selenának, és ezt hangosan ki is mondta a Radio Disney egyik adásában: egyszerűen levágná az énekes haját.

Az énekesnő egyáltalán nem hiszi azt, hogy Justin „ereje” a hajában rejtőzik – pedig nagyon sok rajongó ezt másképp gondolja.
„Nme hiszem, hogy minden a haja miatt lenne. Benne van a játékban, de nagyon is jól tudja, hogy mit csinál. Justin nagyon édes gyerek, aki imádja a rajongóit – és ő ezért Justin Bieber.”

Selena korábban is „beszólt” Biebernek. Történt ugyanis, hogy Justin megkérte őt, vegye le a magas sarkúját, így a fotón nem látszik majd a magasságkülönbség.
„Megmondtam neki, hogy nem fogom levenni a cipőmet. Azt mondtam neki: alacsony vagy, barátkozz meg vele!”

Selena Gomez meghosszabbíttatta haját

 Selena Gomezt a Kids' Choice Awardson még rövid hajjal láthattuk – ahol be is zsebelt két díjat –, ám most meghosszabbíttatta barna tincseit, mint kiderült, egy esetleges újabb filmszerep miatt.

Selena a Twitterre posztolt ki egy fényképet, ahol meglepően hosszú hajjal látható, úgy látszik, az énekesnő megunta rövid tincseit, így hosszabbra váltott. Ezzel a bejegyzésel lepte meg rajongóit az egykori Disney-sztár: A Spring Breakers elkészült, most pedig a hajam is a következő filmem miatt.”
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< December / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 66217
Hónap: 189
Nap: 8